Just enter your search query, and we'll fix you up with the latest tweets on that topic.

Fulco Polderman

One Direction verkoopt binnen het uur de Amsterdam ArenA uit (ca. 50.000 tickets). Extra show op woensdag 25 juni.

10 years ago

PSV

DOELPUNT PSV! 35e minuut; Memphis Depay schiet een vrije trap heel fraai binnen. Het staat 1-1! #azpsv

AFC Ajax

50. GOAL Ajax, 2-0. Lesly de Sa en Sigthórsson schieten samen de 2-0 binnen. #ajagae

AZ

JAAA! De zege is binnen. Na Ajax verslaat AZ ook kampioenskandidaat PSV in eigen huis. #azpsv 2-1

VI

Het gaat snel in de Arena Sigthorsson maakt zijn tweede van de avond 4-0. Ajax maakt vier treffers binnen 5 minuten.

PSV

Depay had de vrije trap zelf meegekregen. Hij schiet hem werkelijk prachtig binnen, loon naar werken voor de actieve Depay. #azpsv

VI

FT Ajax-Go Ahead 6-0 | Ajax scoort zes keer binnen 20 minuten (48-68) en evenaart zijn grootste overwinning onder Frank de Boer.