Just enter your search query, and we'll fix you up with the latest tweets on that topic.

Hram Boga Mitrasa tweets

Semih Varol

ASLAN YENGEÇ BOGA KOÇ VE TERAZI Özetle; -saçmalamak -kahve -- müzik -çikolata -cici bebe ve kakaolu süt -güvenilir -duygusal

https://twitter.com/semihvaroll

5 years ago

#KAW Opisial

Tong dipikiran teuing malem Minggu teu boga kabogoh mah, nu penting enjoy. #KAW

https://twitter.com/KumahaAingWeh

5 years ago

#ASSU

Sia berHak mikeun cinta ka saha wae,tapi inget jelema nu dibere cinta ku sia teu otomatis boga kawajiban keur ngabales cinta sia #BACAKUSIAA

https://twitter.com/BACAKUSIAA

5 years ago

DEN FVCKTONAH!

Ngarasa cape di abaikeun? WAJAR boga rasa cape eta tandana sia make hate lain sekedar MODUS! #MasalahBuatSia

https://twitter.com/MasalahBuat_sia

5 years ago

OGO DADASMEN

Seseorang bisa dikatakan mapan lain ku boga sagalana tapi ada waktu ga buat kita. Dan tanggung jawabnya. Eurrrrr! #OGO

https://twitter.com/OrongohGoblog

5 years ago

#ASSU

Pernah boga kecap "sagalana keur sia". Baheula, waktu CINTA nutup LOGIKA. Ayeuna, lupakan anggap weh teu wawuh. NYELEKIT!! #BACAKUSIAA

https://twitter.com/BACAKUSIAA

5 years ago

-[KUMAHA AING]-

MANUSIA ITU TEMPAT HILAP MUN BATUR BOGA SALAH SAKALI BERE HAMPURA MUN NEPIKEUN TILU KALI ANGGERWAE BABET KUBATA TUMAN !! #SS

https://twitter.com/sundaneseSQUAD

5 years ago