Just enter your search query, and we'll fix you up with the latest tweets on that topic.

Kuriozitete Per Kafshet tweets

Kuriozitete & Enigma

Tema: Kemi degjuar dhe lexuar shume rreth Iluminatit apo Masonerise, dz shoqeri sekrete qe kane per qellim... http://t.co/sa9jJJvL6K

https://twitter.com/Kuriozitete

5 years ago

Kuriozitete & Enigma

Dy shokë udhëtonin nëpër shkretëtire. Në një moment gjate udhëtimit, filloi një përleshje në mes tyre dhe njeri... http://t.co/oj4qp7NkP6

https://twitter.com/Kuriozitete

5 years ago

Kuriozitete & Enigma

SOMALIA ËSHTË DUKE VDEKUR 29.000 FËMIJË KANË VDEKUR 300.000 KANË PËR TË VDEKUR SË SHPEJTI MEDIAT JANË NË... http://t.co/2hHVnpgw97

https://twitter.com/Kuriozitete

5 years ago

Kuriozitete & Enigma

Kur ne shohim ne hapesire per jete alienesh,nuk shohim, per njerez te vegjel jeshil, por shohim, per Tipin 1,... http://t.co/3aOJOgtbZf

https://twitter.com/Kuriozitete

5 years ago

Kuriozitete & Enigma

Filmon vjehrrën duke u zhveshur në banjo, arrestohet Një amerikan, që u kap nga e shoqja e tij pasi kishte... http://t.co/Ct5dNtzIgp

https://twitter.com/Kuriozitete

5 years ago

albtime.com

AlbTime | Shkencëtarja shqiptare që flet me njerëzit e "vdekur" (VIDEO) http://t.co/MOiAlddAp5

https://twitter.com/albtime

5 years ago

Kuriozitete & Enigma

Nikola Tesla, ose "njeriu përtej mendjes" Teoria e Energjisë Kozmike nga Tesla Të rindërtosh teorinë e... http://t.co/K3b3XcYW5N

https://twitter.com/Kuriozitete

5 years ago